- На відділення або поштомат "Нової Пошти"
- Кур'єрська доставка "Нової Пошти"
- Самовивіз зі складу
- Оплата на розрахунковий рахунок (IBAN) ФОП
ТІЛЬКИ ПІД ЗАМОВЛЕННЯ, ЧЕКАТИ 2-3 ТИЖНІ.
Вага 8 - 10кг
Країна походження - Таїланд
Джекфрут або індійське хлібне дерево — рослина сімейства тутових, близький родич хлібного дерева.
Плоди джекфрута - найбільші їстівні плоди, що ростуть на деревах: довжиною 20-90 см і діаметром до 20 см, вони важать до 34 кг. , що складається з м'яких соковитих волокон. У кожній часточці знаходиться по одному досить великому довгастому білому насінні довжиною 2-3 см. Розрізаний плід має приємний специфічний запах, який злегка нагадує банан і ананас. латекс, тому рекомендується перед обробкою плода змастити руки соняшниковою олією або одягти гумові рукавички.
Шкірка джекфрута повинна бути зеленувато-жовта і непошкоджена. На дотик вона має бути щільною, але не твердою. Коли фрукт дозріває, шкірка натягується, стає пружною і видає ледь помітний аромат. Дуже сильний запах свідчить, що джекфрут вже перезрів. Щоб очистити фрукт, розріжте його вздовж та видаліть живицю. Видаліть серцевину і натисніть на шкірку, щоб відокремити частини фрукта один від одного. Виріжте м'якоть за допомогою ножа і виберіть насіння.Стиглі плоди їдять у свіжому вигляді, роблять мармелад, желе, зацукровують. Незрілі плоди використовують як овочі – їх варять, смажать та тушкують. М'якоть джекфруту низькокалорійна, багата на вітамін А, сірку, калій, кальцій і фосфор. Повністю дозрілі часточки м'якоті можна заморожувати і зберігати в холодильнику. Численні насіння( кісточки), а їх у плоді може бути до 300, смажать і їдять як каштани.
*Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від зображень, представлених на сайті.