Друга назва тамаринду – індійський фінік. Тамарінд вживається в готовому вигляді, його м'якоть не просто їстівна, а й вкрай популярна. У зелених плодів дуже кислий присмак, тому вони використовуються при приготуванні гострих страв. А ось зрілі плоди солодші, тому їх часто додають у всіляку випічку та десерти. Тамарінд можна зустріти і у складі деяких напоїв та закусок.
Плоди тамаринду використовуються як спеції в національних стравах азіатської та латиноамериканської кухні. В Індії та Індонезії як спеція його можна зустріти у складі різних пряних сумішей, соусів і паст. Спеція з тамаринду продається в багатьох магазинах східних прянощів.
Ціна за 1 порцію - 2 шт
*Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від зображень, представлених на сайті.
Плоди тамаринду використовуються як спеції в національних стравах азіатської та латиноамериканської кухні. В Індії та Індонезії як спеція його можна зустріти у складі різних пряних сумішей, соусів і паст. Спеція з тамаринду продається в багатьох магазинах східних прянощів.
Ціна за 1 порцію - 2 шт
*Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від зображень, представлених на сайті.
- Страна происхожденияТайланд
- Вес30г
- Калорийность(на 100г): 239 Ккал
- Условия храненияот +2 до +10; влажность 85 - 95%
З цим товаром купують
Ви нещодавно дивилися
Отзывы покупателей